Nieuws; (CORONA)update, Mijn Gezondheid.net Nieuws; (CORONA)update, Mijn Gezondheid.net
Praktijkmedewerkers Dr. Schepens Praktijkmedewerkers Dr. Schepens
Hoe en wanneer zijn wij te bereiken? Hoe en wanneer zijn wij te bereiken?
Praktijkassistentie en ondersteuning Praktijkassistentie en ondersteuning
Waarneming &  Huisartsenpost Waarneming &  Huisartsenpost
Waar is de praktijk? Hoe kan ik mij inschrijven? Waar is de praktijk? Hoe kan ik mij inschrijven?
Links Links
Praktijknaam en Logo Praktijknaam en Logo
Samenwerking Samenwerking
Diversen Diversen
Privacybeleid Privacybeleid
Aequilan, Huisartsenpraktijk Schepens

Dr.van der Meijs

P.van der Meijs

Dr.P. van der Meijs

Ik ben Pien van der Meijs (1988). Geboren en getogen in de Achterhoek en vervolgens voor mijn studie Geneeskunde naar Groningen in het hoge noorden getrokken. Na mijn studie heb ik ervaring als arts opgedaan op de SEH en in de psychiatrie. Dit was een erg leerzame en leuke tijd, maar ik merkte dat ik het langdurige en diepere patiëntencontact miste. Ook wilde ik graag het vak geneeskunde meer in de breedte uitvoeren. Na deze overwegingen ben ik de huisartsopleiding gaan doen. Na diverse omzwervingen ben ik na mijn opleiding tot huisarts terecht gekomen in het mooie Breda. Hier woon ik nu alweer een aantal jaar met veel plezier met mijn vriend en zoontje.

Ik heb in mijn eerste jaar als huisarts gewerkt in verschillende huisartspraktijken in Breda, maar nu werk ik alweer enige tijd 3 dagen in de praktijk van dokter Schepens als waarnemend huisarts. Ik vind het prettig om samen met mijn collega’s de vaste gezichten in de praktijk voor u te zijn, en daarbij gebruik te maken van elkaars kwaliteiten.
Het huisartsenvak vind ik mooi omdat het afwisselend is; ik zie patiënten van geboorte tot aan overlijden en uit alle lagen van de bevolking, met zowel grote als kleine problemen.

Ik zie mezelf als een nuchter, betrokken persoon met een open communicatiestijl. Ik hoop ten zeerste dat u dit ook in mij terugziet als arts.