Laatste nieuws, Mijn Gezondheid.net &historie Laatste nieuws, Mijn Gezondheid.net &historie
Praktijkmedewerkers Dr. Schepens Praktijkmedewerkers Dr. Schepens
Hoe en wanneer zijn wij te bereiken? Hoe en wanneer zijn wij te bereiken?
Praktijkassistentie en ondersteuning Praktijkassistentie en ondersteuning
Waarneming &  Huisartsenpost Waarneming &  Huisartsenpost
Waar is de praktijk? Hoe kan ik mij inschrijven? Waar is de praktijk? Hoe kan ik mij inschrijven?
Links Links
Praktijknaam en Logo Praktijknaam en Logo
Samenwerking Samenwerking
Diversen Diversen
Privacybeleid Privacybeleid
Aequilan, Huisartsenpraktijk Schepens

Dr. Smithuis

dr.Smithuis

Dr.M.Smithuis

Mijn naam is Mariëtte Smithuis (1979). Na mijn studie Geneeskunde te hebben voltooid aan de Universiteit van Nijmegen in 2007, ben ik anderhalf jaar werkzaam geweest op de spoedeisende hulp in het ziekenhuis van Bergen op Zoom. Dit was een leerzame ervaring waarbij ik inzicht verwierf in de acute gezondheidszorg en mij er van bewust werd dat kortdurende patiëntencontacten niet mijn voorkeur hadden. Graag bouw ik een langdurige relatie met patiënten op. Daarnaast besefte ik dat ik het lichaam niet op wilde delen in orgaansystemen, maar dat mijn interesses uitgingen naar de mens als geheel. Mijn wens om huisarts te worden, was geboren.

Ik heb de opleiding oersterk therapeut en opleiding tot orthomoleculair arts succesvol afgerond in het laatste deel van de 5,5 jaar dat ik in deze praktijk werk.
Ik verdiep mij in life style en wil mijn volle energie steken in ontdekken wat daarin en op andere vlakken allemaal mogelijk is ter bevordering van gezondheid.
In 2023 heb ik een sabbatical genomen en op invalbasis in de praktijk gewerkt; vanaf 1 oktober werk ik op maandag en vrijdag in de praktijk om het zwangerschapsverlof van collega van der Meijs op te vangen.